Siirry sisältöön
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!
Olo  Premium sohva

Premium kankaat – parhaat verhoilukankaat ja tyyliä

Olo Sohvien kestävä runko ja laadukkaat istuin- ja selkänojatyynyt varmistavat, että sohvasi ja lepotuolisi on pitkäikäinen ja kestävä valinta. Verhoilukankaan valinnalla saat Olo Sohvaasi ominaisuuksia, jotka parantavat esimerkiksi sohvasi kestävyyttä tai helpottavat sohvan hoitamista. Eri kankaat antavat sohvallesi myös toiveittesi mukaisia piirteitä, kuten pehmeyttä, ryhdikkyyttä, kankaan struktuuria tai jopa ylellistä tyyliä.

Premium laatuluokan kankaat ovat erittäin korkealaatuisia ja ne kestävät aikaa ja käyttöä. Premium luokan kankaissa on parhaat mahdolliset verhoilukankaiden ominaisuudet ja niiden lisäksi verhoilukankaan yksityiskohtia, jotka antavat Olo Sohvallesi näyttävyyttä ja korkealaatuista tyylikkyyttä. Huippuominaisuudet tekevät sohvastasi esimerkiksi miellyttävän tuntuisen tai erinomaisesti muotoonsa palautuvan, jolloin sohvasi on aina huolitellun näköinen. Premium kankaissa on erittäin korkea hankauksen- ja valonkesto ja ne ovat myös helppohoitoisia. Premium luokasta löydät myös laadukkaita erikoiskankaita, joilla kankaaseen saadaan vaikkapa nahkaa jäljitteleviä ominaisuuksia. Premium kankaita löydät useissa eri värivaihtoehdoissa, jotka löydät kunkin sohvan tuotesivuilta. Tarkat kangaskohtaiset ominaisuudet löydät myös tuotesivuilta kunkin kankaan tiedoista.

Lapsi- ja eläinperheeseen suosittelemme Comfort ja Premiun laatuluokan kankaita. Voit tilata kotiisi veloituksetta kolme kangasnäytettä sisustusavuksi ja materiaalimalleiksi!

Edellinen artikkeli Comfort kankaat – hyvän laadun lisäksi paljon ominaisuuksia